Zobacz pełną wersję : e-sosnowe.pl czy ktoś zna? meble sosnowe
Witam Was serdecznie.. jestem na kupnie mebli sosnowych i natrafiłam na taką firmę e-sosnowe.pl Mają sklep internetowy... Czy ktoś z Was może zna tego producenta? na stronie wydają się meble bardzo porządne, a co lepsze nie mają sęków na frontach, i są też w fajnym kolorze ciemne ale na nowoczesny styl. Bardzo prosze o poradę. Pozdrawiam zyzzia
Domartstyl
02-21-2012, 17:56
Z meblami sosnowymi musisz uważać. Drewno użyte do ich produkcji musi być należycie wysuszone inaczej meble będą pękać albo żywica będzie się wydobywać.
Dzięki za wskazówki jednak to już nie pierwsze moje meble i fakt zdarza się czasami że żywica wychodzi ale spotkałam się z opiniami że to niezależnie od suszenia..
Moge polecić tą firmę e-sosnowe. Zakupiłam u nich dwie komody i fakt że czekałam 2 tygodnie jednak dojechały i muszę przyznać że sa baaardzo porządne.. mają grube blaty i wyglądają na dobrze wykonane. W porównaniu z ikea to cudo. polecam i pozdrawiam
Ja akurat ostatnio zamawiałam takie meblebory.pl/meble-sosnowe i wszystko było dokładnie wysuszone także póki co żadnych pęknięć nie zauważyłam. Ale wiem, że można tam też sobie zamówić barwienie tych mebelków na życzenie także w sam raz do dziecięcego pokoju....
Nie znam firmy. ALe wiesz wystarczy wpisać w google meble sosnowe i wyskoczą setki na pewno którać Ci będzie pasować